Loading...
3D hairstroke wenkbrauwen 2017-11-01T08:42:07+00:00

Natuurlijke, volle wenkbrauwen met 3d hairstroke wenkbrauwen

3D hairstroke wenkbrauwen zijn een vorm van permanente make-up. Schoonheidssalon Beauty Hair Free is gespecialiseerd in alle vormen van permanente make-up, of het nu gaat om 3d hairstroke wenkbrauwen of een permanente lipliner of eyeliner. Meer informatie over deze behandeling en de voordelen, leest u op onze website!

Waarom?

Steeds meer vrouwen kiezen tegenwoordig voor permanente make-up en dat begrijpen wij als geen ander. Hoe fijn is het om op te staan en direct klaar te zijn om de deur uit te gaan!? Naast het gemak dat permanente make-up biedt, ziet het er natuurlijk ook nog eens prachtig en naturel uit. Wij dragen er de grootste zorg voor dat de make-up bij uw gezicht past en nemen uiteraard ook uw wensen mee alvorens wij met de behandeling beginnen.

Werkwijze

Kiest u ervoor om 3d hairstroke wenkbrauwen door ons te laten plaatsen? Dan gaan wij zeer zorgvuldig te werk. Allereerst zullen we natuurlijk uw wensen bespreken. Welke vorm vindt u mooi, en naar welke tint gaat uw voorkeur uit? Vervolgens zullen we eerst op de huid tekenen zodat u een beeld krijgt van hoe het er straks uit zal zien. Bent u tevreden met hoe het eruit ziet, dan gaan we aan de slag! We tekenen de flinterdunne haartjes met een naald op uw huid, waardoor uw wenkbrauwen voller lijken. Deze behandeling is daarom ook echt een aanrader wanneer u een aantal gaatjes in uw wenkbrauwen heeft, bijvoorbeeld door overmatig epileren of littekens.

Bent u enthousiast over 3d hairstroke wenkbrauwen? Maak dan eens een afspraak bij Beauty Hair Free voor een intake. Wij vertellen u dan alles over microblading. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-24751201.

3D hairstroke wenkbrauwen

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling?

Neem contact op

Pin It on Pinterest