Loading...
Schoonheidssalon Tilburg 2017-11-01T08:44:34+00:00

Schoonheidssalon in Tilburg met specialistische behandelingen

Ik heet u van harte welkom in mijn schoonheidssalon te Tilburg: Beauty Hair Free. Mijn naam is Feyza Karaaslan, in de loop der jaren heb ik verschillende diploma’s behaald. Zo ben ik onder andere gespecialiseerd in huidverbetering, permanente make-up, tanden bleken en hijama cupping. Ik sta voor u klaar in mijn professionele salon waar altijd ruim de tijd voor u wordt genomen. Ook hebben wij uiteraard een GGD-vergunning.

Hoogwaardige producten

Bij alle behandelingen in de schoonheidssalon te Tilburg worden hoogwaardige producten gebruikt van het merk Dermalogica. Dit merk heeft een zeer brede lijn van producten waarbij er voor ieder huidtype een geschikte oplossing is. Dit betekent dat wij iedere behandeling kunnen aanpassen op uw huidtype en wat deze specifiek nodig heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de De MicroZone Treatment. Wij voeren dan als eerste een Face Mapping zone-by-zone huidanalyse. Daarna wordt er een specifieke huidzone of een huidprobleem behandeld en diep gereinigd. Deze behandeling is perfect voor dames of heren die niet zoveel tijd hebben maar hun huid wel graag de nodige aandacht willen geven. Wij nodigen u van harte uit om eens kennis te maken met de producten van Dermalogica. U zult al snel merken dat uw huid zacht en soepel is en steviger aanvoelt.

Uitsluitend op afspraak

In de schoonheidssalon in Tilburg werken we uitsluitend op afspraak. Zo weten we zeker dat we alle tijd en aandacht voor u hebben. Heeft u interesse in een ontspannende gezichtsbehandeling? Of wilt u 3d hairstroke wenkbrauwen wel eens proberen? Maak dan een afspraak via het contactformulier op de website, of bel ons even: 06-24751201. Graag tot snel!

Schoonheidssalon Tilburg

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling?

Neem contact op

Pin It on Pinterest