Loading...
Tanden bleken Tilburg 2017-11-01T08:46:10+00:00

Laat uw tanden professioneel bleken in Tilburg

Altijd al een stralend wit gebit willen hebben? Laat uw tanden dan eens bleken in Tilburg bij schoonheidsinstituut Beauty Hair Free. Wij bleken uw tanden op geheel pijnloze wijze waardoor ze hun oorspronkelijke kleur weer helemaal terugkrijgen. Het is immers algemeen bekend dat uw tanden in de loop van de jaren kunnen verkleuren door het drinken van koffie/thee, roken, maar ook gewoon door ouderdom in het algemeen.

Veilig én geheel pijnloos

Misschien heeft u slechte ervaringen met het bleken van uw tanden, waardoor u nu sceptisch bent. Of u heeft bepaalde horrorverhalen van anderen gehoord waarbij hij of zij veel pijn heeft ervaren. De kans is groot dat er bij deze mensen waterstofperoxide werd gebruikt. Deze stof dringt tot diep in het glazuur door en dat zorgt voor de gevoeligheid. Bij een te hoge concentratie kan uw gebit zelfs beschadigen. Hier hoeft u bij ons schoonheidsinstituut niet bang voor te zijn. Wij gebruiken om deze redenen namelijk geen waterstofperoxide. De werkende stof die wij gebruiken heet Sodium. Hiermee wordt de aanslag die u in de loop der jaren heeft opgebouwd, van uw tanden verwijderd. Met behulp van een LED lamp kunnen wij de gel dieper in de tanden laten doordringen. Hierdoor zult u uw oorspronkelijke kleur tanden weer helemaal terugkrijgen.

Direct resultaat

Kortom, voor de pijn hoeft u het niet te laten. Bij het bleken van uw tanden in Tilburg zult u zowel tijdens als na de behandeling geen pijn voelen. Ook is de behandeling geschikt voor (extreem) gevoelige tanden. U zult al direct zichtbaar resultaat zien!

Bent u enthousiast en wilt u een afspraak maken voor tanden bleken in Tilburg bij onze salon? Bel ons dan even op 06-24751201, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Tevens kunt u bij ons terecht voor hairstroke wenkbrauwen en wimperextensions in Tilburg.

Tanden bleken Tilburg

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling?

Neem contact op

Pin It on Pinterest